Recenze na váhy na zavazadla
Váhy na zavazadla podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Váhy na zavazadla podle nejoblíbenějších výrobců.
Přidáno: 18. října 2015
(naposledy upraveno 18. října 2015)
Zakoupeno v Diagnosticketesty
Přidáno: 11. října 2015
(naposledy upraveno 11. října 2015)
Zakoupeno v Elektro Oáza
perfektní při zjištění hmotnosti zavazadel
doporučuji pro jeho lehkou manipulaci a skvělý rozměr
Vyzkoušel jsem zatím pouze jedenkrát, tuto věc mohu posoudit až za delší dobu
Přidáno: 26. listopadu 2014
(naposledy upraveno 26. listopadu 2014)
Zakoupeno v Gigamat.cz
V pořádku váží jak má...
Přidáno: 25. října 2014
(naposledy upraveno 25. října 2014)
Zakoupeno v DOMO-elektro.cz
super pomocník
váži presne
Idealni pro rychle mereni vahy veci - presnost neoverena. Drzak pro jednu ruku - pro zenu neni snadne zvednout napr. 30kg kufr pred sebou do vzduchu. Plast nepusobi kvalitne, ale zatim drzi bez problemu.
Produkt je vhodný pro cestovatele, kteří mají problém s balením :) má jednoduché ovládání a nezabere moc místa. jsem spokojená
Přidáno: 9. prosince 2013
(naposledy upraveno 9. prosince 2013)
Zakoupeno v Kamenný obchod
O.K.
Pekna, malicka a prakticka vaha, idealni pro cesty letadlem, kdyz se potrebujete vejit do vahoveho limitu pro zavazadla. Ukazuje presne tolik, kolik vaha na pasu pri odbaveni. Vyborne se hodilo pred odletem domu z teplych krajin, kdyz jsme potrebovali nabalit do zavazadel darky pro pratele a rodinu: lahve s mistnim vinem, olivovym olejem a sladkostma. Diky tehle vaze jsme mohli zkouset ruzne kombinace ulozeni toho nebo onoho do hlavniho kufru nebo do prirucniho, dokud se nam nepovedlo to namixovat tak, ze se vsechna zavazadla vesla do svych vahovych limitu. Velmi prakticke a setri to nervy - clovek dopredu vi, ze na letisti pri odbaveni nebude mit problemy.
Malá, hehká, praktická, levná. Vše, co jsem očekávala. Super.
velmi dobrý
dobry a prakticka vec
Velmi dobra prenosna vaha zavazadel pri cestovani (idealni napr. na letisti), pomerne presna a dobre se s ni manipuluje.
Už som mala možnosť vyskúšať podobné zariadenie tohto druhu, ale tento je naozaj praktický už tým, že keď vážite kufor priamo vidíte koľko váži (nie ako na iných, že potrebujete asistenta, aby vám pozrel nameranú hodnotu) Aj cena je prijateľná, lacnejšie som nikde nenašla. Doporučujem.
Doporučuji všem
Výborná váha, doporučuji, oceníte hlavně při cestování a návratu zpět z dovolené, abyste se vyhnuli šíleným doplatkům na letišti za překročení limitu váhy kufru.
Dobrá kompaktní váha na zavazadla, optimální pro cesty letadlem. U zavazadel nad 10 kg dobrá přesnost vážení - odchylka do půl kilogramu od váhy změřené při odbavení (váženo těsně před odevzdáním zavazadla). Snadné je přepínání mezi jednotkami kg a lb - evropské aerolinky většinou stanovují limity v kg, americké v lb. Možnost měření teploty je bonus navíc.
Zobrazuji 81 - 100 ze 103 recenzí « Předchozí 1...2 3 4 [ 5 ] 6 Další »